Angelina Jolie praat met Vanity Fair over haar huwelijk met Brad Pitt

Drie Golden Globes, twee Screen Actor Guide Awards, een Oscar én ze is getrouwd met Brad Pitt, Angelina Jolie heeft het maar goed voor elkaar. Deze maand is ze te zien op de cover van Vanity Fair en praat met het tijdschrift over het bezoeken van oorlogsgebieden, het regisseren van een film die kans maakt op een Oscar en getrouwd zijn met Brad Pitt.

Natuurlijk heeft Vanity Fair niet alleen maar gekletst met deze wereldberoemde actrice, filmregisseuse en scenarioschrijfster, er werden natuurlijk ook een paar foto’s genomen. De man die Angelina Jolie op de camera vastlegde is Mario Testino, die een grote naam heeft als fotograaf in de mode-industrie.  Op de cover is Angelina te zien in een witte blouse en met rustige make-up.

In augustus zijn Angelina Jolie en Brad Pitt in het geheim getrouwd. De twee hebben samen drie natuurlijke kinderen en ook nog eens drie adoptiekinderen. In het interview met Vanity Fair vertelt Angelina Jolie dat de kinderen een belangrijke rol speelde tijdens de bruiloft.
“It does feel different…It feels nice to be husband and wife.” Ook vertelt ze over haar kinderen die hun huwelijksgelofte hebben geschreven, “They did not expect us never to fight, but they made us promise to always say, ‘Sorry,’ if we do. So they said, ‘Do you?,’ and we said, ‘We do!’?”

elle