Anna Andres voor GQ Rusland

Anna Andres, ofwel Miss Ukraine Universe 2014 heeft een pikante fotoshoot gedaan voor GQ Rusland. Ze is te zien in spannende lingerie outfits en op één foto heeft ze een prachtige rode rok aan.

Anna Andres, velen zullen haar misschien niet kennen. Waarschijnlijk na het zien van deze fotoshoot wel. Ze is te zien in steamy foto’s terwijl ze vrijwel alleen lingeriesetjes draagt. De fotograaf van deze shoot was Danil Golovkin en de styling is gedaan door fashion editor Vadim Galaganov. Ze draagt outfits van het merk Eres, Intimissimi en ze draagt sieraden van het sieraden merk Chopard Jewelry. De make-up van deze brunette is gedaan door Andrey Shilkov en haar haar is gedaan door Konstantin Kochegov.

Anna, de 20 jarige winnares van Miss Ukraine Universe 2014, is zoals we zeiden niet erg bekend in de modewereld. Anna werkt in haar eigen land Ukraine als model en actrice. Ze is op 17 november geboren in Lviv, een stad in Ukraine. Momenteel studeert ze om advocaat te worden. Anna heeft overigens wel op de cover gestaan voor L’Officiel Ukraine. Wanneer ze precies is begonnen met modellen werk is niet bekend. We weten wel dat ze een echte schoonheid is.

Hieronder hebben we de foto’s van haar fotoshoot voor GQ Rusland.

anna-andres-sexy-photos01 anna-andres-sexy-photos03 anna-andres-sexy-photos04 anna-andres-sexy-photos05 anna-andres-sexy-photos06 anna-andres-sexy-photos07