Anne Hathaway voor Elle UK

Wereldberoemde actrice Anne Hathaway is vaak te zien in films en niet erg vaak in bladen. Toch heeft ze een cover gescoord voor Elle UK.

Anne Hathaway, de 31 jarige actrice, kennen we allemaal wel van de beroemde Hollywood films zoals The Princess Diaries en The Devil Wears Prada. Ze is nu te zien op de cover van Elle UK. Ook heeft ze een uitgebreid interview gegeven waarin ze verteld hoe moeilijk ze het eigenlijk vindt om beroemd te zijn. Anne draagt op de foto’s een prachtig Armani pak met erg opvallende hakken. Ze heeft een soort vampier-achtige make-up op, wat haar overigens prachtig staat. De foto’s zijn geschoten door de fotograaf Kai Z Feng.

Anne heeft in 2013 een Oscar gewonnen voor haar rol in de film Les Misérables. Toch heeft ze kort daarna een pauze genomen van het acteren. “My impression is that people needed a break from me.” Anne vond het heel moeilijk om om te gaan met de velen negatieve reacties die ze kreeg. Ze vindt dat de bekendheid haar echt verpest heeft als persoon. Ondanks al deze negativiteit is ze niet een persoon die over zich heen laat lopen en is ze nu een sterke, zelfverzekerde vrouw. “I’ve realized that don’t need validation from anybody. At all,” zegt ze. “I’m not sitting here now worrying, ‘What do you think of me?’ With all due respect, you seem like a lovely lady, but I don’t need you, or anyone else, to like me. And that’s so liberating. It’s a big reveal, man.”

Het hele interview staat nog niet online, wel hebben we foto’s van de shoot die ze heeft gedaan.

anne-hathaway-elle-uk-november-2014-01 anne-hathaway-elle-uk-november-2014-02 anne-hathaway-elle-uk-november-2014-03