Anne Sophie Monrad voor Vogue Taiwan

Anne Sophie Monrad is te zien in de nieuwste uitgave van Vogue Taiwan. Ze focussen zich op grote wimpers, dat is ook te herkennen door de titel van het artikel: ‘mega lashes’.

Anne Sophie Monrad, het Duitse model, is te zien in de nieuwe uitgave van Vogue Taiwan. Het gaat allemaal om de grote wimpers. Op alle foto’s is ze te zien met ‘mega lashes’. De fotograaf van deze fotoshoot was Yossi Michaeli en de styling is gedaan door Jen Patryn. Het blonde model straalt een retro vibe uit terwijl ze poseert in verschillende soort outfits. De make-up is gedaan door make-up artiest Tracy Alfajora. Op de foto’s heeft Monrad een kort koppie; of een pony, naar achter gekamd of naar de zijkant.

Anne Sophie Monrad is van Duitse afkomst en is ontdekt door een scout van Modelwerk tijdens een modellen wedstrijd. Ze heeft een lange lijst van modeshows die ze heeft gedaan voor bekende merken. Een paar hiervan zijn Rachel Zoe, Cacharel, Chanel, Emporio Armani en Topshop Unique. Ze heeft ook in verschillende magazines gestaan zoals Elle, Harper’s Bazaar, Flair en Marie Claire.

Voor de foto’s hoef je alleen maar even naar beneden te scrollen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Rock jij binnenkort ook deze aparte wimpers?

eyelash-trends-beauty-shoot01

eyelash-trends-beauty-shoot02 eyelash-trends-beauty-shoot03 eyelash-trends-beauty-shoot04