Aparte avondjurken

Hoewel de meesten van ons niet regelmatig in een avondjurk rondlopen, blijft het toch altijd leuk om naar te kijken. Een beetje fantaseren over welke jurk je zou kiezen als de mogelijkheid zich zou voor doen kan natuurlijk nooit kwaad.

En als je zo eens aan het rondkijken bent dan kom je heel wat aparte avondjurken tegen. In sommige sta je zeker in het middelpunt van de belangstelling, dus als dat je doel is dan moet je zeker op zoek naar aparte avondjurken. Ik heb in ieder geval al een aantal die ik apart vond voor je opgezocht.

Hoe mooi is de rug van deze aparte avondjurk? Zo maak je van je rug zeker de blikvanger van de avond, en dit bewijst maar weer dat je niet per sé met een diep decolleté hoeft te pronken om sexy te zijn. Een tip van mijn kant, mocht je voor zo’n soort jurk gaan: zorg dat je je bh ruim van te voren al uit trekt om strepen op je rug te vermijden.

Ik vond de stof van deze avondjurk zo apart, net een soort kussentje of zo met al die plooitjes. Dit is niet voor de wat steviger dames onder ons, want door deze plooitjes wordt juist daar de aandacht op gevestigd.

Over aparte avondjurken gesproken, dit witte jurkje met zwarte banen valt zeker in die categorie. De zwarte strepen zijn al apart, maar ook de onderkant van het jurkje daar nog eens bij is op zijn minst bijzonder te noemen.

Ga je voor de disco look dan is deze avond jurk zeker jouw ding. Genoeg kleur en glitter en glamour om de hele avond de ster van de dansvloer te zijn.

En heb je lef, dan trek je deze aparte avondjurk aan. Volledig doorschijnend, dus je moet wel zeker van je lijf zijn en gevatte antwoorden op eventuele opmerkingen hebben.

Authored by: Redactie