Aparte dames broeken

Waarom zou je elke dag dezelfde broek dragen? Wij Nederlanders zijn toch wel erg gehecht aan onze spijkerbroek en hebben er meestal minstens 3 in de kast liggen en tegelijk eentje aan. Gelukkig zie je tegenwoordig steeds meer andere broeken en worden er ook meer en meer aparte dames broeken gedragen.

Broeken die net even anders dan anders zijn en die je dus laten opvallen in de grijze, oh nee jeans blauwe massa. Er is niks mis met een opvallende verschijning als die aparte dames broeken maar bij jou en je stijl passen. Je zult merken dat je veel waarderende blikken oogst en sommige mensen zullen zelfs misschien een beetje jaloers zijn omdat jij wel een aparte dames broek aan durft te trekken.

Een voorbeeld van zo’n aparte dames broek is deze, waar het heelal op te zien is in allemaal verschillende kleuren. Mooi te combineren met sneakers en een sportief topje, maar staat ook erg mooi met high heels.

Ook deze roze broek scoort hoog in de categorie aparte damesbroeken. De stofprint doet me denken aan de Chanel jasjes. Bij zo’n broek is het belangrijk om de rest een beetje rustiger te houden en dus niet te kiezen voor print op print.

Voor een mooie zomerse dag zag ik deze aparte damesbroek. Een lekker ruim zittende broek met een hoge taillen met een strikkoord. De fleurige bloemen zorgen al gauw voor een opgewekt humeur. Ideaal voor een dagje strand, om mee te nemen op vakantie of misschien wel om een lekker terrasje te pakken.

Ben je gek van rood, wit en blauw, maar niet per sé van de Nederlandse vlag, dan kan je ook voor de Amerikaanse vlag kiezen zoals op deze aparte dames broek. Een pijp met de sterren uit de vlag en een pijp met de strepen. En viel jou ook op dat de schoenkeuze is overeenstemming is met de kleur van de broekspijp? Duidelijk goed over na gedacht.

Authored by: Redactie