Aparte kapsels

Als je naar de kapper gaat heb je vaak al wel een beetje een idee van wat je wilt. Meestal hetzelfde als wat je al had, even de puntjes bijwerken of misschien een coupe soleil. Er zijn maar weinigen die kiezen voor aparte kapsels.

Aparte kapsels kom je op straat ook niet zo vaak tegen, het valt natuurlijk nogal op. Als dat je doel is dan is een apart kapsel zeker iets om te proberen. En als je een keer eens iets heel anders dan anders wilt dan kun je zeker bij je kapper terecht. Reken dan wel op een paar uur werk, want met alleen een beetje knippen en föhnen kom je er niet bij onderstaande aparte kapsels.

Een kleurrijk plaatje is het zeker wel, dit aparte kapsel en de regenboog heb je natuurijk niet zomaar in je haar.  Wel een vrolijke verschijning en zo tijdens grijze herfstdagen fleurt dit het straatbeeld zeker weer wat op. Vraag me alleen af hoe je dit weer een beetje “normaal” krijgt, of zou het dan toch helemaal uit moeten groeien?

Je hebt aparte kapsels en je hebt extremen natuurlijk. Dit is er zo één waarvan je je afvraagt hoeveel tijd dit wel niet heeft gekost. En ik denk dat als je dit ziet als je in de stad loop, je toch wel even twee keer kijkt of het niet toch echt is. Heel bijzonder in elk geval.

Dat geldt ook voor dit aparte kapsel. Waarschijnlijk krijg je dan wel meerdere keren te horen dat er een paard op je hoofd zit, maar aan aandacht in ieder geval geen gebrek. Dit hoort bijna in een museum thuis, zo kunstig is dit gemaakt.

En wat doe je als je geen dag zonder je favoriete koekje kan? Juist dan zorg je voor een apart kapsel op je hoofd zodat iedereen in je omgeving weet welke koekjes je lekker vindt. Zouden ze dit bij het merk al gezien hebben?

Authored by: Redactie