Vreemde nieuwe kledingstukken

Mouwloos t-shirts

Maison Martin Margiela heeft een nieuw kledingstuk op de markt gebracht, het “Mouwloze t-shirt”. Zo staat het kledingstuk beschreven op Yoox.com. Maar eigenlijk klopt het niet helemaal. Er zitten volgens hun geen mouwen aan, maar eigenlijk is dat wel zo. Het zijn alleen vreemde mouwen, mouwen die enorm breed zijn, en vast genaaid zitten aan de zijkant van het t-shirt. Dus als je besloten hebt om het t-shirt te kopen, heb je verschillende keuzes om het te dragen. De eerste keuze is dat je de hele dag met je armen tegen je lijf aan loopt, omdat je ze niet kunt bewegen. De tweede keuze is dat je je armen gewoon niet door de gaten heen doet. Dit kledingstuk is uiterst onhandig en niet goed draagbaar. Laat het maar aan Maison Martin Margiela over om dit soort vreemde kledingstukken te ontwerpen. Ze hebben dit kledingstuk nu zelfs in hun basis collectie geplaatst. Ik hoop dat de meeste mensen die dit t-shirt zien zich snel realiseren dat het niet erg comfortabel zal zijn als ze dit kledingstuk aantrekken. Je kunt het ook van een andere kant bekijken, stel je eens voor hoe grappig het is als je iemand ziet die probeert te eten met dit shirt. Ik denk dat die gene dan geen hap binnen krijgt.

maisonmartin.com

Haarband

Maison Michel Yoko heeft iets bijzonders laten zien. Masion Michel Yoko heeft een haarband uitgebracht. Nu zul je wel denken, wat is daar zo speciaal aan? Nou, de haarband is 660 pond, dat is meer dan duizend dollar. Het is een haarband met katten oren, bedekt met kralen en glitters. Het zijn niet eens kostbare diamanten die op de haarband zitten. Waarom zou je er dan zo veel geld voor betalen? Misschien willen heel veel mensen wel stiekem heel graag een haarband met katten oren dragen buiten een verkleedpartij.

net-a-porter.com

Jurken

The Rodnik Band heeft weer nieuwe jurken. Misschien herinner je de naakt jurk van het merk nog wel, maar deze jurken zijn heel anders.  De jurken zijn in ieder geval wel met veel creativiteit gemaakt. Jurken die er het zelfde uitzien als deze, zul je niet zo snel vinden. De jurken zijn geïnspireerd op de Britse popcultuur. Er zijn zelfs jurken die er uit zien als zaken van fisn n ‘chips, brievenbussen en gekookte eieren. Deze jurken kosten meer dan £ 1.000. En ja, het zijn echte kledingstukken die u kunt kopen en dragen.

notjustalable.com

Authored by: Redactie