Ariana Grande voor InStyle

Ariana Grande is te zien op de nieuwe cover van InStyle Magazine. Het is pas november, maar het magazine zelf zit al helemaal in het feestseizoen. Ariana is te zien in een prachtige rode strapless jurk.

De actrice en zangeres is te zien op de cover van het magazine, maar ook in een artikel er in. Voor de 21 jarige is dit haar eerst cover voor InStyle. Ze draagt op de cover van het magazine, zoals we al zeiden, een rode strapless jurk van het merk Prabal Gurung. Deze is prachtig gecombineerd met oorbellen met diamant en 18 karaat goud van Jennifer Meyer. De popster droeg op andere foto’s een dikke wintertrui en een houthakkers outfit (wat haar overigens wel heel goed staat). Ook vertelde ze wat over de geruchten die onlangs over haar rond gaan. Veel mensen beweren dat ze een echte diva is en mega veel eisen heeft als ze ergens heen gaat. Ook gaat er een gerucht dat ze heeft gezegd dat ze hoopt dat haar fans sterven. “That one had me laughing hysterically. Because anyone who knows me or who has done any homework at all knows that I would literally give a limb for my fans,” vertelde Ariana.

Vrijdag is de popster te zien bij The Voice Of Holland en hieronder hebben we alvast de foto’s van de shoot.

110514-dec-cover-reveal-embed-480 ariana-grande-instyle-december-2014-1 ariana-grande-instyle-december-2014-2 ariana-grande-instyle-december-2014-cover