Armbandjes trend 2013

Armbandjes, iets waar een vrouw simpelweg niet genoeg van kan hebben. Armbandjes worden helaas vaak vergeten bij het uitzoeken van een outfit ’s ochtends en dat is naar mijn mening erg zonde. Armbandjes kunnen je look namelijk helemaal afmaken en geven je uitstraling een echte boost. Ze staan vrouwelijk, vrolijk en erg elegant. Vergeet ze dus in ieder geval niet om te doen!

Dit seizoen zou ik je willen aanraden te gaan voor armbandjes met veel kleur. Kleurtjes mogen namelijk weer helemaal gedragen worden! Afgelopen maanden waren er vooral veel neutrale en saaie kleuren te zien in de mode wereld, maar nu zijn de kleurtjes weer helemaal terug! Je kan er dan ook echt niet omheen. Ze zijn overal in de winkels te zien!

Deze armband is vrij neutraal doordat de armbanden grotendeels zwart zijn, maar, niet helemaal! Één van de armbanden is versierd met leuke gekleurde stippen. Dit staat erg origineel. Zorg er wel voor dat de kleuren van die stippen niet gaan vloeken met de kleuren van je outfit. Dat is iets wat je altijd moet zien te voorkomen. Vloekende kleuren verpest je outfit namelijk echt helemaal.

Ook mooi is deze leren armband. Het voordeel aan leer is dat het een materiaal is wat lang meegaat en lang goed blijft. Een leren armband staat van zichzelf erg stoer, maar tegelijkertijd ook erg elegant. Naast zwart heb je ook veel leren armbandjes in de kleur bruin, en zelfs in de kleur wit zijn er leren armbandjes!

Of ga voor een vrolijk kleurtje en zoek een paar bijpassende dunne armbandjes bij elkaar uit. Dat werkt vaak ook erg goed en op deze manier creëer jij een nonchalante look. Deze armbandjes zijn echt bedoeld voor de zomer. Draag ze bij een fleurig zomerjurkje en kom maar op met die zon!

Van deze armbandjes ben ik persoonlijk ook een grote fan. Hoe meer armbandjes hoe beter!

Een schattig en klein armbandje. Een mooie toevoeging aan jou zomer outfit.

weheartit.com

Authored by: Redactie