avondtasjes zilver

Avondtasjes zijn niet alleen heel erg handig, ze horen ook bij je outfit. De tasjes maken je outfit compleet. Zilveren avondtasjes passen eigenlijk bij iedere outfit. Het is dus heel erg handig om een tasje in deze kleur te hebben. Je kunt een avondtasje ook gewoon overdag dragen bij je gewone outfit! Aparte dingen combineren is op dit moment namelijk helemaal in de mode.

Hier onder staan een paar zilveren avondtasjes in verschillende vormen en bij verschillende outfits. Een avondtasje met een schouderbandje kan bijvoorbeeld heel erg handig zijn, maar soms staat een clutch juist erg leuk.

Deze clutch is er leuk omdat hij niet helemaal egaal zilver is. Er zitten verschillende patroontjes en verschillende kleuren zilver op. De clutch is erg klein waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Zilver steekt heel erg af als je er blauw bij draagt. Het is dus een goede combinatie als je van opvallen houdt.

Dit tasje vind ik zo leuk omdat hij niet alleen maar zilver is. Er zitten een paar erg leuke details op, zoals pareltjes. Je kunt dit tasje natuurlijk combineren met een netjes jurkje of een feestjurkje, maar je zou dit tasje ook makkelijk bij een gewone outfit kunnen dragen.

Pailletjes zijn ook altijd super leuk op een tasje! Dat zorgt er voor dat het tasje echt glimt. Zoals je op de foto goed kunt zien, past zilver heel erg goed bij roze. Een zilveren jurk met een roze tasje zou ook erg leuk staan, maar deze combinatie vind ik veel leuker.

Dit tasje heeft een echte glamouruitstraling. Ik vind de schouderband heel erg leuk, het voegt echt iets toe aan het tasje. Dit tasje zou mooi staan bij een basic jurkje, omdat het tasje zelf al erg opvalt.

Dit is een erg groot tasje zonder schouderband. Het is misschien niet heel erg handig, maar wel heel erg leuk. De touwtjes vind ik ook erg grappig.

weheartit.com

Authored by: Redactie