Barbara Palvin voor Wonderland Magazine

Barbara Palvin is te zien in een nieuwe fotoshoot van Wonderland Magazine. Ook staat zij op de cover van deze uitgave. Ze is te zien in mooie zwarte outfits en met lange gekrulde staartjes aan de voorkant langs haar gezicht.

Barbara Palvin, het morgen 21 jarige model, is te zien in de nieuwe uitgave van het Wonderland Magazine. Barbara is bekend van Victoria’s Secret, daar is ze overige ook een Angel. Barbara is op dertien jarige leeftijd ontdekt in de straten van Boedapest. Zij is toen op jonge leeftijd verhuisd naar Azië en werd toen geboekt voor grote merken. Ze heeft onderhand ook samengewerkt met merken als Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald,Jeremy Scott, Vivienne Westwood en Chanel.

De fotoshoot is geschoten door de fotograaf James White. De styling is verzorgt door Matthew Stones. Barbara heeft in sommige foto’s ook een kroon. Op één draagt ze er een van zilver en op een andere foto is te zien dat ze een soort van zwarte kroon op heeft van bloemen.

Barbara ziet er zoals altijd weer prachtig uit met haar smokey-eyes. Hieronder hebben we de foto’s van de fotoshoot. Wat vind jij, ziet ze eruit als een echte koningin?

barbara-palvin-wonderland-2014-shoot01 barbara-palvin-wonderland-2014-shoot02 barbara-palvin-wonderland-2014-shoot05 barbara-palvin-wonderland-2014-shoot06 barbara-palvin-wonderland-2014-shoot07

Geef een reactie