Barbies van topmodellen

Vind je de topmodellen ook zo gaaf? Zou je er persoonlijk mee willen kletsen? Dan kan dat. In modeland zijn Barbies op dit moment echt een hype. Elk merk maakt wel iets waar de Barbies in verwerkt zijn. Zo zijn er nu dus ook Barbies van topmodellen.

Op het moment zijn de Barbies helemaal hip en happening in fashion land. Zo zagen we Jeremy Scott een totale collectie die geinspireerd was op Barbie zelf. Hij ontwierp deze collectie voor Moschino. Vogue haalt zo bijvoorbeeld ook inspiratie uit de plastic pop. Voor het december/januari nummer worden topmodellen Magdalena Frackowiak en Elisabeth Erm als levende Barbies op de foto gezet door de Italiaanse modefotograaf Giampaolo Sgura. Verwacht geen prinsessenjurken of knalroze outfitjes. Je kan rekenen op prachtige designerkleding waar de modellen in poseren.

Natuurlijk kunnen schoenen, tassen, propstukken en andere outfits van merken als Fendi, D&G, Chanel, Moschino, Louis Vuitton, Miu Miu, YSL en Valentino niet missen. Allemaal leveren ze leuke plaatjes op waar je best om kan lachen. De modellen lijken echte Barbies en wellicht is het voor de speelgoedfabrikant een leuk idee om dit in echt plastic uit te gaan brengen… Of het dan ook echt als speelgoed verkocht zal worden, is niet bekend aangezien ┬áhet een aardige prijskaart gaat krijgen. Het zijn namelijk dan wel ”designer Barbiepoppen”.

chanel

dolce-and-gabbana

fendi

louis-vuitton

miu-miu

moschino

saint-laurent

valentino