Ben jij al klaar voor de zomer?

Met de zomerse temperaturen in het vooruitzicht wordt het tijd om weer wat aandacht te besteden aan je lichaam, die de afgelopen maanden veilig verstopt zat onder lange broeken en warme wintertruien.Tijd voor een nieuwe bikini, een fris lakje op de nagels en natuurlijk een stralende, gladde en zachte huid. Dat betekent helaas ook geklungel met ontharingsstrips, elke dag met scheermesjes in de weer of die pijnlijke waxbehandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Dit alles is echter niet langer nodig met de Philips Lumea. Met dit nieuwe, draadloze ontharingssysteem gebaseerd op Intense Pulsed Light (IPL) technologie, heb je in no time en zonder pijn een gladde, zijdezachte huid. De zachte lichtpulsen die worden afgegeven op de haarwortel zorgen ervoor dat de haarwortels in ruststand komen, waarna de haartjes op natuurlijke wijze uitvallen. Teruggroeien wordt voorkomen, dus nooit meer stoppels en ingegroeide haartjes!

Van oksels tot bikinilijn, van benen tot gezicht: alle ongewenste haargroei verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het resultaat is al zichtbaar na vier tot vijf behandelingen. Met de Philips Lumea kunnen de jurkjes, topjes en rokjes dus weer uit de kast, want die benen mogen gezien worden deze zomer!

Probeer de Philips Lumea nu zelf 100 dagen uit en ontvang ook nog eens € 50 retour op het aankoopbedrag! Ga voor meer informatie naar www.philips.nl/lumea

Authored by: Hesther