Benefit Holiday collectie

Benefit Cosmetics is een make-up merk uit San Francisco, California. Benefit staat vooral bekend om de kwaliteit van de producten en de leuke verpakkingen. De verpakking van de producten van Benefit zijn vaak erg meisjesachtig met pin-up meisjes en schattige tekeningetjes. In Nederland is Benefit verkrijgbaar bij Douglas en in verschillende webwinkels. Het make-up merk heeft ook een eigen webshop, maar de verzendkosten naar Nederland zijn erg hoog.

Vanaf deze week zijn de producten uit de Holiday collectie voor 2014 te koop. Deze collectie is speciaal gemaakt voor alle aankomende feestjes zoals kerst. De collectie bevat bronzers, blushes en zelfs een echte advent kalender met vakjes die je open kunt maken! De producten zijn Limited Editions. Wanneer de producten in Nederland te koop zijn is nog onbekend.

benefit

 

Onze favoriet: Cheeky Sweet Spot Box O’ Blushes, $39,-
In dit blush palette zitten alle bekende blushes en bronzers van Benefit voor het eerst met z’n allen bij elkaar! Zo hoef je niet alles los te kopen maar kan je ze in een keer allemaal in je bezit hebben. Plus de verpakking is gewoon te leuk!

 

benefit1

 

Advent Calendar, $99,-
Deze kalender is prijzig, maar dan heb je ook wel wat. In de vakjes van deze kalender zitten onder andere de Benefit They’re Real! mascara, High beam liquid eyeliner, Ultra Push up lip gloss en verschillende soort lip en cheek stains.

 

benefit2

benefit3

benefit4

benefit5