Bette Franke voor H&M

Het Nederlandse model Bette Franke schittert in de nieuwe reclames van de H&M wintercollectie. Ze is te zien in mooie gebreide winteroutfits.

Het 24 jarige Nederlandse model is te zien in de nieuwe reclames van het Zweedse merk H&M. Bette draagt een mix van comfortabele truien, gebreide mutsen en vesten voor een ontspannen maar toch chique sfeer. Op de site van de H&M kan je de nieuwe collectie al shoppen. Eerder deze week heeft H&M ook een look book uitgebracht voor de komende collectie van de winter. De herfstcollectie van de H&M is overigens ook nog te koop op de website, de nieuwe wintercollectie wordt alleen nog maar klein onderaan de pagina aangekondigd. Wil je er dus als eerste bij zijn, neem snel een kijkje op de site van de H&M.

Wie is Bette? Bette Franke is een Nederlands model. Ze is in 1989 geboren in Heemskerk, Noord-Holland. Op haar 14e is ze ontdekt door Wilma Wakker toen ze aan het shoppen was in Amsterdam. Haar debuut was in 2006 toen ze een modeshow liep voor Jil Sander. Daarna werd ze geboekt voor merken als Hermes, Balenciaga, Calvin Klein, Chanel, Chloé, en Prada. Bette was ook te zien in reclames voor Dior, Carolina Herrera en Fossil.

De foto’s van de nieuwe collectie hebben we hieronder voor je op een rij. hm-fall-knitwear1 hm-fall-knitwear2 hm-fall-knitwear3 hm-fall-knitwear4 hm-fall-knitwear6 hm-fall-knitwear8

Geef een reactie