Beyonce: “Ik praatte met Blue Ivy tijdens de bevalling”

Dat Beyonce een power vrouw is weten we allemaal, maar dat ze tijdens de bevalling van haar dochtertje Blue Ivy al met haar praatte is totaal nieuw voor ons. “We praatten met elkaar tijdens de bevalling. Ik weet dat het gek klinkt, maar ik voelde communicatie”.

In het interview met de Australische Marie Claire vertelde Beyonce dit bijzondere nieuws. Zo vertelde ze dat ze niet veel pijn had omdat ze met haar gedachte alleen maar bij Ivy was. De connectie met haar dochtertje sleurde haar door de bevalling heen. “Bij zware weeën, stelde ik me voor mijn kind door een zeer zware deur te duwen. In mijn verbeelding deed zij al het zware werk, en daardoor kon ik niet aan mijn eigen pijn denken.”

Als je dit zo hoort zou je denken dat het moederinstinct bij Beyonce altijd al aanwezig was. Maar dat was dan weer niet zo! “Pas in de achtste maand voelde ik me ‘moederlijk’ worden. Ik dacht dat het niet sterker kon worden, maar ik was mis: tijdens de bevalling, door de connectie met mijn kind, versterkte dat nog, en toen ik haar zag…”.

Authored by: Vera Rademaker

Editor in Chief bij Kleding Insider