Beyoncé eigen collectie bij Spring

Queen B is de laatste paar maanden bijna elke week minstens een keer in het nieuws. Of het nu gaat over geruchten van een mogelijke tweede zwangerschap, het fotoshoppen van haar Instagram foto’s of het feit dat ze een kerk in stapte waar een huwelijk plaatsvindt, over Beyoncé is altijd wel iets te schrijven.

En ook deze week geeft de zangeres ons weer een onderwerp om over te praten, namelijk haar samenwerking met Spring! Spring is een shopping app voor je telefoon waar je de Beyoncé collectie kan shoppen. De collectie bestaat gelukkig niet uit Beyoncé’s sexy podiumpakjes, want die zijn onmogelijk te combineren met een casual outfit. Wat vind je dan wel in de collectie? Mutsen en petten met daarop in witte letters Beyoncé, shirt met haar foto en titels van liedjes, posters en mobielhoesjes met teksten als ‘Surfboard’.

De samenwerking met Beyoncé is voor Spring de allereerste collaboratie met een beroemdheid. Eerder werkte het merk wel al samen met Band of Outsiders, Prabal Gurung en Suno.

De prijzen beginnen bij ongeveer €20 en het duurste item kost omgerekend  €51,40. Bekijk de Beyoncé items van Spring hier onder. Wat vind jij van deze samenwerkingscollectie?

Je shopt de items hier.

bey

bey5

bey2

bey3