Bijzondere jurken

Heb je een bijzondere gelegenheid die er aan komt? Een gala, feest of trouwerij? Of wil je gewoon eens iets heel anders dan anders? Ga dan eens kijken voor echt bijzondere jurken. Van die jurken die je niet overla tegenkomt en waar niet de halve dansvloer al in staat te swingen.

Vaak kun je online prima slagen voor bijzondere jurken en anders in ieder geval inspiratie opdoen. Misschien moet  je jouw keuze uit het buitenland bestellen, maar gelukkig is zelfs dat tegenwoordig geen groot probleem meer. Internet heeft wat dat aangaat alles wel een stuk makkelijker gemaakt.

Neem nu bijvoorbeeld deze exclusieve bijzondere jurk. Het strakke strapless bovenstuk heeft een zwart wit panterprint, terwijl de zwarte wijde een aantal subtiel geplaatste glittersteentjes heeft. Zeker weten dat je met deze jurk alle ogen op je gericht hebt.

Iedereen kijkt ook zeker naar jou als je deze bijzondere jurk aantrekt. Een grote portie lef en een goed figuur is wel een must, aangezien het grootste gedeelte van doorzichtig voile is gemaakt. Het korsetachtige bovenstuk is bewerkt met fluwelen bloemen. Met recht een eyecatcher.

Deze combinatie is bijzonder door zijn eenvoud, hoewel het vast niet eenvoudig was om deze bovenkant te maken.  Door het bijzondere topje, bezaaid met allemaal gekleurde stenen, is het niet nodig om de rok nog meer te laten opvallen. Een paar high heels eronder is dan voldoende. En sieraden zijn in dit geval ook totaal overbodig!

En wil je echt een bijzonder jurkje, kies dan eens voor een ander materiaal dan stof. Dit bijzondere jurkje is bijvoorbeeld gemaakt van plastic. Verschillende plastic zakken zijn zo gevormd dat ze samen een kort jurkje vormen. Ben alleen bang dat dit niet in de wasmachine kan. Aan de andere kant: een nat doekje er over en je jurk is weer schoon!

Wil je de aandacht vestigen op je achterkant, dan is dit bijzondere jurkje echt iets voor jou. De grote roze strik zorgt ervoor dat jouw achterste niet over het hoofd gezien wordt!

Authored by: Redactie