Bikerjack pastelkleur

Het lijkt wel een oneindige trend: het bikerjack. En dat vinden wij geen probleem want we zijn nog steeds fan van dit handige jasje. Een bikerjacket is bijna met alles te combineren, en misschien is dit ook wel de reden dat het item zo immens populair is. Een bikerjack past goed bij een stoere outfit, dat weten we allemaal. Maar ook bij een casual of wat meer elegante outfit is deze jas absoluut geen misser.

Een bikerjack is dan ook een onmisbaar item in de garderobe. Een hele lange tijd waren vooral de klassieke zwarte en bruine jasje populair, maar er komt steeds meer variatie. Er zijn nu jasjes in andere kleuren en met opvallende prints beschikbaar in verschillende winkels.

De Musthave van vandaag is dan ook een leuk pastel kleurig bikerjack van Pull & Bear. Het jasje heeft een opvallende blauwgroene pasteltint en is daardoor net wat anders dan de exemplaren die je meestal voorbij ziet komen.  Dit jasje is iets dikker en heeft een lekker kraagje waardoor hij geschikt is voor de aankomende dagen waarin het steeds kouder wordt. Het jack heeft drie zakken, één aan beide kanten van de onderkant van de jas en nog een extra iets hoger.

Je koopt het jasje voor €59,99 in de winkels of in de webshop van Pull & Bear.

jack

jack1

jack2