Bikini’s met slierten

De zomer komt er gelukkig weer aan! Dat betekent een einde aa ndat koude winterweer en het begin van een hele zonnige warme periode. Althans dat hopen we. Is jou kledingkast hier al op voorbereid? Heb jij bijvoorbeeld al wel een nieuwe bikini in huis gehaald? Of ga je lekker saai voor je bikini van vorig jaar? Een risico wat je dan loopt is dat je bikini vorig jaar erg modieus was, maar op dit moment helemaal uit is. Houd dan ook altijd rekening met de laatste trends. Kijk eens een paar modeshows zodat jij toch een beetje op de hoogte blijft van de nieuwe modetrends. Ook is het handig om gewoon eens globaal de nieuwe collecties te gaan bekijken en te kijken naar wat voor stijlen kleding je voornamelijk tegenkomt. Dit zijn dan waarschijnlijk de stijlen die deze zomer terugkomen. En deze stijlen zou ik je dan ook deze zomer aanraden.

Als we het hebben over bikini’s kan je het beste gaan voor een bikini met slieren. Deze bikini’s komen namelijk helemaal terug deze zomer! En wat zijn wij hier blij om! Bikini’s met slierten staan namelijk naast erg vrolijk ook nog eens super modieus. Met een bikini met slierten weet jij zeker dat je er deze zomer op het strand modieus en vrouwelijk tegelijkertijd bij loopt. Echt aan te raden dus!

Een leuk voorbeeld van een bikini met slierten is deze bikini. De bikini met slierten worden ook wel fringe bikini’s genoemd.

De bikini heeft een mooie gele kleur en staat het leukst wanneer jij al een beetje bent voorgebruind.

Datzelfde geld ook voor een witte bikini. Deze staan het mooist in combinatie met een lekkere bruine huid.

Je kan natuurlijk ook gaan voor een neutrale kleur als zwart. Dat kan je overal mee combineren.

Ook deze bikini zou ik zeker aanraden, vrolijk, maar toch sexy!

Met deze bikini loop jij er deze zomer erg modieus en hip bij!

 

fringebikini.nl

Authored by: Redactie