Biografie over Beyoncé

Alsof we door social media al niet genoeg wisten over het leven van Beyoncé. Daar dacht een bepaalde schrijver anders over. Volgend jaar zal er namelijk een biografie uitkomen van de superster.

Beyoncé is zeker niet bang om delen van haar leven te delen met haar fans. Als is het over Instagram, Tumblr, tijdens concerten of op haar eigen website. Nu en dan zien we kiekjes uit het hectische leven van deze superster. Volgend jaar kan je zelf nóg meer te weten komen over haar. Schrijver J Randy Taraborelli zal volgend jaar de biografie van haar uitbrengen. Het is niet de eerste keer dat Taraborelli zich verdiept in het leven van een ster. Eerder schreef hij al het verhaal van Michael Jackson en de Hiltons. De auteur is razend enthousiast: “Ik kan me geen intrigerender onderwerp voor een boek voorstellen. Ze leidt een ongelofelijk leven dat me inspireert.” Elk deel van de carriere van de zangeres zal te lezen zijn in het boek. Van hoe ze begon bij Destiny’s Child tot hoe zij nu haar leven leidt met haar gezin.

Het boek heeft nog geen naam en wanneer het zal uitkomen is ook nog niet bekend. We weten alleen dat het ergens volgend jaar zal verschijnen. BeyHive, we moeten dus nog even geduld hebben!

Schermafbeelding 2014-10-29 om 9.57.03 AM Schermafbeelding 2014-10-29 om 9.59.11 AM Schermafbeelding 2014-10-29 om 9.59.40 AM