Black on White accessoires

De combinatie van zwart op wit of andersom kan altijd en overal. Het staat chique en heel stylistisch. Goed gekleed en altijd overal op voorbereid. Super simpel en toch fabulous!

Met deze accessoires maak je je outfits helemaal af. Denk aan sjaals, hoeden, mutsen, sieraden, etc. Je kan overal meer spelen, je kan ook kleur gebruiken. Juist op zwart-wit kleding kan je kleur gebruiken. Dit zorgt voor een pop-colour in je gehele outfit. Het maakt het speels en het zegt iets over jouw karakter. Je kan het natuurlijk ook heel natuurlijk houden door het rustig te houden en neutralen kleuren te gebruiken. Hierbij kan je denken aan bruine tinten of een gewoon glossje. Het is wel mooi als er nog iets van een glittertje erin hebt of iets van rood of roze tintje.

Qua sieraden mag je ook bovenstaande idee├źn gebruiken. Dit gaat super goed samen allemaal. De klassieker is om er rood met goud bij te dragen. Je kan hiermee nooit de mist ingaan en het staat iedereen en het in geschikt voor elke gelegenheid. Pas wel op met welke kleur rood je gebruikt. Kijk wat voor gelegenheid het is en pas de kleur daar op aan.

Ook met schoenen en sjaals kan je losgaan. Kleuren als marine blauw of camel beige staan ook echt super classy bij een zwart-wit outfit.

hbz-the-extras-black-on-white-QmPbid-02-sm

hbz-the-extras-black-on-white-12-sm

hbz-the-extras-black-on-white-09-sm

hbz-the-extras-black-on-white-01-sm

hbz-the-extras-black-on-white-04-sm

hbz-the-extras-black-on-white-08-sm

hbz-the-extras-black-on-white-03-sm

hbz-the-extras-black-on-white-10-sm

hbz-the-extras-black-on-white-06-sm

hbz-the-extras-black-on-white-11-sm

hbz-the-extras-black-on-white-05-sm