Blake Lively: pregnancy style

We weten inmiddels allemaal dat Blake Lively in verwachting is. Samen met haar man en collega acteur Ryan Reynolds verschijnt ze vanaf oktober regelmatig op events en rode lopers. Apart van elkaar stralen ze, maar samen zien we er meer dan perfect uit.

Dan hebben het nog niet eens over de stijl van Blake. Tijdens haar zwangerschap is zij zo goed gekleed. Het is zo chique en toch heel casual. We zien dan ook meerdere en diverse looks van haar. Wat we van  haar gewend zijn, is dat ze zich heel classy en fashionable kleedt. Nu zien we dan ook niks anders aan haar stijl. Ze houdt zich aan haar eigen regels en stijl. Tot nu toe is ze nog niet gespot dat ze eruit ziet als een zwerver of iets in die richting. Zo zagen bijvoorbeeld Mila Kunis wel heel vaak voorbij komen. Blake aan de andere kant, zij weet er wat meer klasse aan te geven en zich wat beter voor te bereiden op paparazzi kiekjes.

Wat opvalt, is dat ze veel donkere kleuren draagt en af en toe een gekleurde outfit. En als het gekleurd is, is het dan ook wel echt fel, neon, knal. Elke keer als ze gespot is, draagt ze dan ook gewoon high heels. Meestal hoge laarzen. Kijk snel mee naar de stijl van de zwangere Blake!

hbz-blake-lively-121514-sm

hbz-blake-lively-fb-1208-sm

hbz-blake-lively-tVHPuL-02-sm

hbz-blake-lively-01-sm

hbz-blake-lively-women-of-worth-01-sm

hbz-blake-lively-03

hbz-blake-lively-XgYy1S-article-sm

SPL869839_002

Blake Lively and Amber Tamblyn seen out in Tribeca

188110680DH227_Celebrity_Si

518538743GC018_2014_GOD_S_L