Blauw shirt combineren

Een blauw shirt is bijna een klassieker of het nu gaat om een blauw jeans shirt of een blauw t-shirt, bijna iedereen heeft wel een blauw shirt in de kast hangen. Het voordeel is dat je met zo’n shirt zo veel verschillende opties hebt om te combineren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dat heeft er vooral mee te maken dat de kleur blauw met een heleboel andere kleuren goed gecombineerd kan worden en dat deze kleur ook nog eens voor verschillende gelegenheden erg geschikt is. Zo kan je je blauwe shirt de ene dag prima naar het strand aan, terwijl je het de andere dag naar een belangrijke bespreking aan trekt. Je blauwe shirt kun je dus makkelijk combineren, kijk maar eens naar de volgende mogelijkheden.

Je blauwe t-shirt kun je stoer combineren op een zwarte leren broek. Een paar pumps met studs er onder maken het plaatje compleet. Deze combinatie is zo simpel, dat het super mooi en stoer is. Zo makkelijk kun je een blauw shirt combineren met je leren broek.

 

Een donkerblauw shirt kun je ook mooi combineren met een rokje zoals hier. Heel hip door de donkerblauwe banen op het witte rokje en de rits aan de voorkant. Als je dit combineert met bijvoorbeeld donkerblauwe pumps, ben jij klaar voor een dagje op het terras.

Een mooi blauw jeans shirt kun je op zo veel manieren combineren, van stijlvol tot stoer gaat erg makkelijk. je krijgt al vrij snel een andere look door zoals hier een bruin riempje er om heen te doen. Dan kun je je blauwe shirt prima combineren met een donkerblauwe broek en bijvoorbeeld bruine heels en tas.

Weer wat chiquer is deze combinatie met een zwart rokje. Door je blauwe shirt hiermee te combineren, krijg je een hele elegante uitstraling, dat komt natuurlijk ook door de hippe panty onder het rokje.

Authored by: Redactie