Blauwe accessoires

Een kleur die bij uitstek bij de zomer past is blauw. Heerlijk fris en doet mij in ieder geval altijd een beetje denken aan de zee en het strand. En hoewel er beest veel kleding in de kleur blauw te vinden is, is dat met blauwe accessooires wat lastiger.

Ik weet niet waarom, maar je ziet meer groen en rood bijvoorbeeld dan blauw. Dat maakt het dan wel extra bijzonder als je je outfit completeert met blauwe accessoires. Ik heb een paar van mijn favorieten voor je verzameld op het gebied van blauwe accessoires. Misschien inspireert het je om zelf ook eens op zoek te gaan.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gouden ketting met mooi gespelen blauwe steen? Deze ketting is zeker een blikvanger bij iedere outfit die je draagt. Ik kan me zo voorstellen dat dit ook heel mooi staat op een mooie jurk als je een avondje uitgaat bijvoorbeeld.

En als je dan toch voor blauwe accessoires kiest, dan zou je je nagels natuurlijk ook als accessoire kunnen zien. Dus op zoek naar een blauw flesje nagellak en lak ze in dezelfde keur blauw als je armband bijvoorbeeld. Leuke opvallende combinatie zonder al te veel moeite.

Als je een blauwe accessoire zoekt dan kun je natuurlijk ook denken aan een horloge met een blauw bandje zoals hier. En dit bandje fungeert eigenlijk ook meteen als armband, dus je bent in één keer klaar.

Een blauw horloge kun je ook prima combineren met al je andere accessoires. Blauw doet het namelijk erg goed bij goud, maar ook bij zilver. Hier is gekozen om de hele sieradendoos leeg te halen en om te doen. Geeft wel een spectaculair effect op deze manier.

Wil je iets subtieler voor wat betreft je blauwe accessoires, dan kun je er ook voor kiezen om alleen een blauwe ring te dragen. Ook hier weer mooie gecombineerd met goud en in dit geval felle koraalkleurige nagellak.

Authored by: Redactie