Blauwe broeken voor de lente en de zomer

Afgelopen jaar hebben we vaak de gekleurde broeken gezien. Persoonlijk vind ik de blauwe broek echt wat voor de lente en voor de zomer. Een lekker frisse kleur en kan goed gecombineerd worden met andere kleuren.  Je kan zelf kiezen hoe opvallend je, je outfit wilt maken.  Als je meer bent van een rustige outfit kan je beter kiezen voor een iets donkere blauwe broek. Dit is best veilig, omdat het dichtbij de spijkerbroek in de buurt komt. Ben je iets meer van het opvallen, kies dan voor een mooie felle blauwe kleur.

zalando.nl

Dit vind ik een super geschikte broek voor de zomer. Kan heel goed als het een keer net te koud is voor blote benen. Zo zie je er alsnog lekker zomers uit. Witte sneakers of sleehakken passen er goed onder. Met een wit blousje ben jij helemaal klaar voor de zomer. Om je outfit helemaal af te maken, kan je kiezen voor dezelfde kleur oorbellen en/of armbanden. Sieraden vind ik zelf altijd een belangrijk onderdeel van je outfit.

 

zalando.nl

Deze broek staat erg goed op zwarte ballerina’s. Je zou hier veel soorten kleuren shirtjes op kunnen dragen. Het voordeel van zo’n donkere broek kan zijn dat het je mooi afkleed. Met zo’n donkere kleur zie je er een stuk slanker uit. Ik raad af om op een blauwe broek een spijkerjasje te dragen. Dit wordt snel te blauw en het ziet er ook niet echt heel mooi uit. Een simpel shirtje kan al voldoende zijn voor een super outfit.

 

zalando.nl

Deze broek zit een beetje in tussen blauw en turquoise.  Deze broek kan eigenlijk ieder huidtype wel hebben. Dit blousje wat je hierboven ziet, kan er super goed op! Staat ontzettend leuk en zomers. Waarschijnlijk zou je er zelf niet zo snel opkomen, omdat het wel gedurfd is. Maar in de zomer kan je bijna alles combineren. Niets is raar. All stars zijn aankomende lente en zomer gewoon weer een must have. Zie je dat ze super leuk onder een korte broek staan? Je benen lijken hierdoor ook nog eens bruiner! En je look ziet er een stuk sportiever uit.

 

 

 

 

 

Authored by: Redactie