Blauwe kleding is een must have

Blauwe kleding is een echte must have. Ik denk dat iedereen wel een blauw item in de kast heeft hangen. Als dat niet zo is zou ik nu nog naar de winkel rennen om een mooi blauw kledingstuk te kopen. Nee dat is overdreven, maar blauwe kleding is heel erg handig. Blauw staat namelijk iedereen. Daarom is de kleur zo handig, je hoeft je nooit zorgen te maken over of het wel past bij je huid of bij je haar.

Blauw kleding staat bij iedereen, omdat er zo veel verschillende kleuren blauw zijn. Van licht tot donker en van spijkerstof tot pastelkleur. Alles is mogelijk met blauw. Je kunt zelfs verschillende kleuren blauw met elkaar combineren. Je moet natuurlijk niet meteen helemaal in het blauw gaan, maar combineren kan nooit kwaat.

Een ander voordeel van blauwe kleding is dat het eigenlijk bijna bij elke andere kleur past. Vooral in als je blauw gebruikt in een printje of in een patroon. Een streepjes patroon met blauw en een andere kleur zie je vaak. Dat komt omdat deze combinatie zo populair is en ook niet snel uit de mode gaat. Ik vind blauw met orjanje en blauw met groen echt super mooi. Dit staat fris maar ook stoer.

Blauw met wit of grijs is natuurlijk ook altijd mooi. Blauw is wel een beetje een veilige kleur, donkerblauw valt meestal niet heel erg op. Het is dan juist leuk om hier een super felle kleur bij te dragen. Er zijn natuurlijk ook kleuren blauw die heel erg opvallen, zoals azuurblauw. Deze kleur vind ik super mooi omdat het zomers staat maar ook vriendelijk. Deze kleur staat heel erg mooi bij bruin haar of een iets bruinere huid.

Er zijn heel erg veel spijkerbroeken, heel Nederland loopt er in en de winkels liggen er vol mee. Er zijn in de spijkerbroeken natuurlijk ook verschillen in de kleur blauw die gebruikt wordt. Als je een blauw item wilt combineren met een blauwe spijkerbroek hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Let er alleen een beetje op dat het niet precies de zelfde kleur is. Dat wordt snel een beetje saai.

zalando.nl

Authored by: Redactie