Blauwe sieraden

Sieraden worden vaak vergeten toe te voegen aan een outfit en dat is erg zonde. Ze kunnen je look namelijk net dat beetje extra’s geven en af maken. Het is dan ook erg belangrijk een goede grote hoeveelheid sieraden in huis te hebben. Gelukkig kan je van sieraden niet genoeg in huis hebben en is het kopen van sieraden een erg leuke bezigheid.

Ook kan je je sieraden goed zelf maken. Loop hiervoor eens een hobby shop binnen en vraag er even naar. Zij kunnen je hier vast bij verder helpen. Het voordeel aan zelf je sieraden maken is dat je zeker weet dat je het sieraad uiteindelijk ook mooi gaat vinden aangezien je zelf bepaalt hoe het eruit moet komen te zien. Ben jij niet zo handig van jezelf en ook niet zo creatief? Dan kan je natuurlijk ook altijd je sieraden nog kopen.

Een leuke winkel om sieraden vandaan te halen is bijvoorbeeld de six. Deze winkel verkoopt de meest leuke sieraden voor een klein prijsje. Naast sieraden verkopen ze ook nog andere accessoires als hoedjes, bandjes en portemonnees. Zeker de moeite van het kijken waard!

Daarnaast zijn er ook een heleboel web shops waar je sieraden kan bestellen. Het enige nadeel hieraan is dat er vaak een boel verzendkosten bovenop komen en het dus niet echt uit kan tenzij je echt dure sieraden gaat bestellen. Ook kan je online nooit precies zien welke kleur een sieraad nou heeft. Hoe duidelijk de foto ook lijkt. Het is dan ook erg vervelend wanneer jou bestelling wordt geleverd en de kleur niet voldoet aan jou verwachtingen. Dit kan je goed voorkomen door je sieraden in de winkels zelf te halen. Wacht hiermee tot de opruiming van start gaat. Dan zijn er vaak een hoop twee of één euro rekjes te vinden in de sieraden winkels. Dat scheelt direct een heleboel geld! Zou ik je dan ook als tip willen meegeven.

j1 j2 j3 j4 j5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie