Bloemetjes broek

Bloemetjes broeken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vooral nu het voorjaar om de hoek komt en de zon weer begint te schijnen zie je de bloemetjes broeken weer steeds vaker in de winkels liggen. Zelf ben ik hier super blij om! Broeken met print zijn zowiezo altijd al een stuk vrolijker dan broeken zonder print, maar vooral de bloemetjes print doet het op dit moment erg goed. Bloemen staan voor positiviteit, vrouwelijkheid en ze stralen warmte uit. Zeker een aanrader als print dus! Bloemetjes broeken vind je overal en ook in allerlei verschillende modellen en patronen. Belangrijk is het om eerst te kijken naar welke kleuren bloemetjes je wilt hebben als print op je broek. Wil je een beetje een standaard en neutrale broek? Ga dan voor een neutrale bloemen print zoals bij deze broek.

De broek maakt gebruik van de kleuren roze, groen en blauw en staat het leukst onder een neutraal shirtje. Vooral wit staat leuk boven deze broek. Mijd kleuren als roze groen en blauw, doordat deze snel kunnen gaan vloeken met de kleur van de bloemen op je broek. En dat is natuurlijk niet het resultaat wat jij wilt hebben. Het nadeel aan broeken met een bloemetjes print is dat ze vaak erg schattig ogen. Soms iets té schattig. Wil jij er schattig, maar tegelijkertijd ook stoer en sexy bijlopen? Kies er dan voor om hakken onder de broek te dragen. Hierdoor geef jij je outfit net dat beetje extra’s. Elegant en vrouwelijk tegelijkertijd!

Ook leuk zijn de korte broekjes met bloemetjes print. Perfect voor een warme zomerdag waarop jij geen zin hebt om je lange spijkerbroek aan te doen, maar zin hebt om iets fleurigs te dragen! Wel is het net als met de lange broeken met bloemen print goed kijken naar voor wat voor model je gaat. Zelf ben ik een grote fan van dit broekje.

Het broekje is van het merk Modström en de naam van het broekje is ISRA. Het broekje is te koop voor geen nog 65 euro. Dat is relatief gezien nog best een hoog bedrag voor een kort broekje, maar je krijgt dan ook een broekje in top kwaliteit.

zalando.nl

 

Authored by: Redactie