Blokhakken van Missguided

Schoenen met een hak zijn super elegant en vrouwelijk, maar wist je dat op hakken lopen ook nog eens goed voor je is? Op hakken lopen zorgt voor een betere houding, je gaat namelijk goed rechtop staan. Ook komen je billen mooier uit tijdens het dragen van hakken en geven deze schoenen je meer zelfvertrouwen. Er wordt gezegd dat hakken dragen ook goed is voor de spierontwikkeling in de kuiten en bovenbenen, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk gewoon om dat hakken mooi zijn.

Missguided heeft op dit moment een mooi paar hakken online staan. De hakken zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: wit met gouden decoraties, zwart met gouden decoraties en slangenprint met gouden accessoires. Goud is onder andere gespot op de catwalk van Yves Saint Laurant, dus met deze schoenen zit je goed!

De zwarte en witte versie van de hakken hebben een krokodillenleren textuur en de slagenprint een slangenleren textuur. De gouden details vind je bij de peeptoe en op de enkelbandjes. De hak van de schoenen is 10 centimeter hoog maar door de bredere blokhak ka je er gemakkelijk op lopen.

Deze hakken staan super classy onder een mooi strak bodycon jurkje of een midi dress maar ook bij een alledaagse look met skinny staan ze geweldig. Lekker veelzijdig dus!

De schoenen zijn bij Missguided te koop voor €41,99.

hakken1 hakken2 hakken3

 

Authored by: Celine

Geef een reactie