Boyfriend jeans combineren

In het verleden had ieder zijn eigen kleding, lekker makkelijk, was er ook nooit verwarring. Maar toen begonnen wij dames de overhemden van onze vriendjes aan te trekken, het liefst met de stropdas er bij. Dat werd een beetje stress voor de heren. Daarna vonden wij ook de jeans van de mannen best leuk en trokken die aan. En dat was nou net een stapje te ver. Dus tegenwoordig hebben we onze eigen boyfriend jeans, voor dames.

Maar hoe kun je die boyfriend jeans, met toch een aparte pasvorm, nou een beetje leuk combineren? Dat moet je even uitvogelen met de kledingstukken die al in je kast hangen of de stad in gaan om een nieuwe combinatie te scoren.

Lekker makkelijk en casual kun je de boyfriend jeans combineren met een trui. Als je daaronder een leuke blouse aan trekt maak je het geheel net een beetje hipper. Dit geheel vraagt niet om een lief damesachtig horloge, een wat grover groter model staat goed hierbij.

Wil je je boyfriend jeans toch wat vrouwelijker combineren, kies dan naast de jeans voor vrouwelijke kleuren zoals zalm. En kies daarbij ook voor dunne vrouwelijke sieraden. Deze combinatie van een wit bloesje met een mooie ketting, zalmrose instappers en bijpassende armbanden, clutch en zonnebril, zorgen ervoor dat je de boyfriend jeans tot een vrouwelijk geheel kunt combineren.

Een onverwachte, maar zeer geslaagde combinatie met de boyfriend jeans. De lichte pailletten top doet het erg goed. Door onder de jeans te kiezen voor open sandalen en fel gelakte teennagels, krijg je een mooi opvallend geheel.

Heel pittig en toch vrouwelijk kan ook. Door de boyfriend jeans te combineren met een gebloemd bloesje creƫer je een elegante look. Maar het bloesje is pittig van kleur en doordat ook de hakken een fel rode kleur hebben, wordt het geheel niet lief, maar juist erg stoer.

Authored by: Redactie