Break Up: Jennifer Lawrence & Chris Martin

Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn uit elkaar! De 24-jarige Hunger Games actrice ging sinds vier maanden met de Coldplay zanger Chris Martin.

Jennifer en Chris werden sinds augustus samen gezien, kort nadat J-Law het uit maakte met haar nu-ex-vriend Nicholas Hoult. Nu is ze weer in een relatie break, maar dan met Chris. Weer een ex erbij… Volgens bepaalde Amerikaanse bronnen heeft Jennifer het uit gemaakt met Chris, maar het is niet zeker. Beide praten niet over hun dates of iets, dus niemand kan bevestigen wie het uit heeft gemaakt.

Ze hebben samen een korte tijd gehad, maar wel een die fijn was: Jennifer is naar een aantal concerten geweest van Coldplay, waarna het stel samen gespot werd backstage. Er ging zelfs al een Celebrity naam rond voor de twee: Jennis of Chrennifer. Net als Brangelina, Kimye, Bennifer en Tomkat.

Geruchten gaan dat Jennifer nu weer terug zou gaan naar haar ex, Nicholas en dat Chris weer gelinked zou zijn met zijn ex, Gwyneth. Ja, we hebben het over Gwyneth Paltrow. De 42-jarige is al eerder gezien met de 37-jarige Coldplay zanger en tevens ex-man. Gwyneth en Chris hebben samen 2 kinderen: dochter Apple en zoon Moses. De twee gingen uit elkaar in maart dit jaar.

jenniferlawrence_glamour_21aug14_pa_rex_b_960x1440 chrismartin_glamour_11par14_getty_b_960x1440 jennifer-lawrence_glamour_22sep14_getty_b_960x1440