Brede gouden ketting

Bij een brede gouden ketting denk je misschien niet meteen aan charmant en elegant. Een brede gouden ketting wordt misschien ook meer geassocieerd met mannen dan met vrouwen. Toch zijn er ook voor vrouwen hele mooie exemplaren te vinden.

De goudprijs blijft natuurlijk maar stijgen, daarom zou het niet een zo’n gekke investering zijn als je het geld er voor hebt. En als je geen geld genoeg hebt voor een brede gouden ketting, dan kun je natuurlijk ook altijd nog een fake ketting kopen. Wel de lol, maar niet de centen!

Doordat deze brede gouden ketting dunne schakels heeft die in een dubbele rij aan elkaar zitten, lijkt hij niet zo massief en eerder elegant. Je kan hem inderdaad zoals hier heel casual dragen, maar ik kan me zo voorstellen dat jet ook prima staat op een mooie cocktailjurkje bijvoorbeeld.

Een brede gouden ketting die wat massiever is, maar niet minder mooi. Door de verschillende vormen van de schakels wordt een speels effect bereikt. En tegenwoordig is het weer helemaal hip om je ketting over je kleding, in dit geval een jeans blouse, te dragen en dat staat vooral met zo’ brede gouden ketting erg mooi.

De ketting heeft erg grote dikke schakels, maar door de ruimte in de schakels oogt deze brede gouden ketting niet zo erg zwaar. Mooi om zo’n soort ketting te dragen op een zwart colletje en te combineren met knalrode lippenstift: stoer!

Dit soort brede gouden kettingen zie je vaak door mannen gedragen worden. Deze foto bewijst dat ook vrouwen dit soort kettingen kunnen dragen. Als je maar zorgt voor de juiste outfit. Doordat ze een heel licht en luchtig topje heeft aangetrokken, wordt de zwaarte van de ketting wat afgezwakt.

Vind je één zware gouden ketting niet genoeg? Dan combineer je toch gewoon twee boven elkaar? Wel mooi gedaan met de dunne kettinkjes er tussen.

Authored by: Redactie