Bregje Heinen voor Maxim

Bregje Heinen is te zien op de november cover van Maxin Magazine. Maxim Magazine is een magazine voor mannen. Het gaat over sport, vrouwen, auto’s en lifestyle.

Bregje, het Nederlandse topmodel, is te zien op de nieuwe cover van het nummer 1 mannenmagazine Maxim Magazine. Ze ziet er super hot uit terwijl ze in en op een witte auto ligt. Ze draagt enkel een zwart badpak en op de andere foto een zwarte bikini. Xavi Gordo heeft de foto’s geschoten van de blondine. Er is jammer genoeg nog maar één foto uit van het artikel in het magazine zelf.

Het 21 jarige Nederlandse model is ontdekt door Bregje Zijlstra van Salva Models en is kort daarna overgestapt naar Micha Models. Inmiddels is ze all around the world. Ze heeft contracten in Milaan, Parijs, New York, Brussel, Londen, Barcelona en Hamburg. Heinen heeft al voor vele bekenden merken gelopen, zoals Donna Karan, Just Cavalli, Prada, Roberto Cavalli, Fendi, Balenciaga en Karl Lagerfeld. In 2012 werd Bregje het gezicht van Victoria’s Secret. Zij is hierdoor de derde Nederlandse Victoria’s Secret Angel na, natuurlijk, Doutzen Kroes en Karen Mulder. Bregje is volop bezig met haar fotoshoots. Ze heeft laatst shoots gedaan voor Vogue Japan en Vogue UK. En ook is te zien geweest in het bekende Sports Illustrated Swimsuit Issue.

De foto’s van haar shoot voor Maxim Magazine staan hieronder.

bregje-heinen-maxim-november-2014-cover bregje-heinen-maxim-november-2014