Britney Spears wilt Gwen Stefanie voor ondergoedlijn

Britney Spears komt binnenkort uit met een ondergoedlijn. Ze wilt heel graag dat de zangeres Gwen Stefani gaat modelleren voor haar nieuwe collectie.

Britney heeft een bezoekje gebracht aan London waar haar nieuwe collectie gepresenteerd zal worden. “Ik zou het geweldig vinden om Gwen Stefani model te zien staan voor mijn collectie. Ik vind haar erg cool en sexy”, vertelt ze. De zangeres beweert ook dat ze haar ondergoedlijn zal opsturen naar Catherine, de hertogin van Cambridge. Britney presenteerde haar collectie in het rijk aangeklede Cafe Royal Hotel. De zangeres heeft gebruikt gemaakt van 500 rode rozen om de boel zo mooi mogelijk te versieren. De persconferentie was jammer genoeg minder fris en fruitig, deze duurde namelijk maar twee minuten. “Het meest sexy item is de kersrode omdat die eruit springt en erg uitgebreid is en het is ook best promiscue”, vertelde de zangeres.

Britney Spears heeft eerder al een collectie uitgebracht. In 2010 heeft ze een kledinglijn uitgebracht. De collectie was speciaal voor schoolmeisjes ontworpen die weer ‘back to school’ gingen. Ze vertelde toen dat ze haar inspiratie haalde uit haar favoriete films en muziek.

We zijn benieuwd of Britney dat bij deze ondergoedlijn ook heeft gedaan. Wanneer de collectie uitkomt weten we niet, dus tot dan moeten we maar even wachten.

b92ac4f74dfc1961c1760c90bc339df9 b037d05e010b6cdf0fe1ba2bc236b9e3