Broek met studs

Studs zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Kleine of grote het maakt niet uit. je ziet ze op alle soorten kledingstukken, van topjes tot jasjes, van shirts tot broeken. En over die broeken wil ik het even met je hebben. Want ja, studs hebben iets ruigs over zich, niet in de laatste plaats omdat je ze natuurlijk vaak bij rockers en bikers ziet. Niet bepaald de meest zachte types. Maar de mode van nu bewijst dat studs ook op een andere manier gedragen kunnen worden. Ze kunnen net een beetje een apart en stoer accent geven aan een outfit die anders misschien saai zou worden. Kijk hieronder maar eens naar de voorbeelden.

 

Deze legging van CLUB L is van fijn stretch materiaal gemaakt en heeft elastiek in de taille. Natuurlijk vallen de studs langs de pijp meteen op! Combineer dit met een simpel shirtje of een mooie trui en je bent klaar!

Ook korte broeken kunnen versierd worden. Dat bewijst deze jeans short van REPLAY. Het bekende vijfzakken model met studs aan de voorkant. Hier mooi gecombineerd met een oranje sweater, maar met een sexy topje kun je hier ook prima in de zomer mee uitgaan.

Deze smalle broek van MET JEANS heeft twee zakken aan de voor- en achterzijde. De pijpen zijn aan de onderkant omgeslagen en is subtiel afgezet met studs. Zo geef je net even dat extra pittige accent aan je outfit, zonder dat je over the top gaat. Mooi met bijvoorbeeld een wit shirt.

One Teaspoon heeft deze denim shorts in de collectie. Deze heeft speciale slijtageplekken aan de voor- en achterzijde. Door de onafgewerkte zomen aan de onderzijde valt deze iets meer op dan de zwarte versie in dit artikel. Ook de studs in de vorm van doodshoofdjes zijn net even anders dan anders.

Alles is gespot bij Nelly.com

Authored by: Redactie