Broek met verschillende kleuren

Waarom zou je je beperken tot één kleur als er een regenboog aan kleuren is om te dragen. Je hoeft niet altijd een zwarte of blauwe broek aan, maar een rode of gele is ook erg leuk. En het kan zelfs nog een stapje verder. Waarom kies je geen broek met verschillende kleuren?

Een broek met verschillende kleuren is erg trendy en makkelijk te combineren. Je pakt gewoon één kleur uit het palet van de broek en zorgt dat je shirt of blouse in die kleur is, en klaar ben je. Een broek met verschillende kleuren staat ook erg vrolijk en sportief. Dus waarom kies je voor een effen kleur broek als je ook voor een broek met verschillende kleuren kunt kiezen.

Zoals deze top broek met bijna het hele heelal er op geprint. Ideaal voor een avondje stappen en supermooi met een paar hakken er onder.

En hoe stoer is deze broek met verschillende kleuren? Mooi met blauw, oranje, groen en wit, en het heeft een beetje weg van een broek met verfspetters (zonder alle troep die je daar van hebt!).

Deze jeans is heel apart, helemaal gebleekt en dan voorzien van kleur en prints. Deze broek met verschillende kleuren is erg zomers met het geel en oranje. Mooi gecombineerd met blauwe sandalen.

Ook je korte broek kun je natuurlijk in verschillende kleuren krijgen. En dit exemplaar heeft een beetje weg van de kleuren van de ondergaande zon. Leuk voor naar het strand, of een beach party met een zomers topje. Sandalen er onder, strandtas mee en jij bent helemaal klaar voor de zomer.

Een broek in verschillende kleuren kan ook een ton-sur-ton broek zijn zoals deze. Verschillende kleuren rood gecombineerd met een hint van blauw en grijs. Zo kan je dus ook een broek met verschillende kleuren dragen die precies bij je stijl past.

Authored by: Redactie