Broek zwart wit print

Een nieuwe broek nodig? Maar kan jij wel wat advies gebruiken bij het uitkiezen en kopen van een nieuwe broek? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga jou helpen door middel van het geven van een aantal handige tips bij het uitzoeken van een nieuwe broek.

Allereerst is het handig om voor het winkelen alvast te bedenken naar wat voor soort broek je op zoek bent. Dat kan je een hoop frustraties en tijd in de winkels schelen. Zo is het handiger om thuis alvast te bepalen voor wat voor kleur jij dit keer gaat dan wanneer jij midden in een drukke winkel staat. Twijfel je nog over een kleur broek?

Ga dan voor een combinatie van zwart met wit! Het voordeel aan deze kleuren is dat ze niet snel met andere kleuren vloeken en dus makkelijk te combineren zijn. Ook staat de kleur combinatie vaak erg verrassend en origineel.

Ga voor een stoer strepen patroon! Neem een broek met verticaal lopende strepen. Hierdoor lijken jou benen langer. Wanneer jij gaat voor een print met horizontale strepen loop je al snel het gevaar dat de broek je dik maakt. Dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen. Tenzij jij van jezelf erg mager vind, dan kan het juist een uitkomst bieden.

Deze broek staat het mooist in combinatie met een paar hoge hakken. Ga voor een neutrale kleur hakken. Zo houd jij de aandacht op je nieuwe broek gericht. Wanneer jij een paar hakken in een neon kleur gaat dragen trekt dit direct alle aandacht weg van jou nieuwe aankoop. Dat zou erg zonde zijn.

Met deze broek mag jij zeker gezien worden. De broek staat niet alleen erg leuk, hij zit ook nog eens heerlijk!

Deze broek mag zeker niet ontbreken in jou kledingkast. De broek staat het mooist in combinatie met een fel gekleurd shirtje. Ga voor een fleurig zomer hemdje! Ik zou je de broek zeker aanraden.

weheartit.com

Authored by: Redactie