Buitenechtelijke relatie

Heb je zelf een buitenechtelijke relatie of weet je dat iemand deze heeft? Wat zou je dan doen? Ik spreek (helaas) uit ervaring en ben er bij mijn man achter gekomen dat hij een buitenechtelijke relatie had. Een keer was ik alleen thuis bij de kinderen en hij zou naar een feestje gaan van zijn bedrijf.

Maar hij was zijn telefoon vergeten, de hele avond kwamen er berichten binnen en ik was na twee uur toch wel benieuwd wie hem in de nacht moest hebben. Ik zocht zijn telefoon op en zag daar een andere vrouwennaam staan, ik kende haar niet. Allemaal lieve berichten van hoe laat kom je, ik mis je. Ik hoop dat je snel van je laat horen. Nu was het duidelijk waarom mijn man nooit thuis kwam eten en iedere keer uit eten moest met zijn werk. Allemaal smoesjes zodat hij de buitenechtelijke relatie kon voortzetten, maar dat was nu klaar.

Cute-couples-_-love-18948423-500-334_large

Ik heb hem opgewacht met zijn telefoon en gevraagd of hij niet iets belangrijks was vergeten. Hij keek me droevig aan, maar ik heb hem de deur gewezen. Voor mijn kinderen vond ik het moeilijk, maar ook daar had hij niet aan gedacht. Hij koos voor haar en toen ik hoorde dat het al anderhalf jaar aan de gang was, toen was het helemaal klaar. Hij had een buitenechtelijke relatie toen ik net zwanger was, wie denkt hij wel niet dat hij is?

bloemhaar

Hoe ga ik dat nu vertellen?
Hij zal vast en zeker gedacht hebben hoe ga ik dat nu vertellen, maar de partner heeft vaak wel wat in de gaten. Ze komen minder vaak thuis, ze zijn later thuis en alles gaat stiekem. Als je een vermoeden hebt van een buitenechtelijke relatie spreek hem of haar er gewoon op aan en je ziet meteen wat de reactie is. Je kent je partner zelf goed om te ontdekken of dat het bij jullie gaande is of niet. Als er een buitenechtelijke relatie is, dan is het goed dat je het uit gaat spreken of je gaat bekijken hoe het zover heeft kunnen komen (wanneer je met elkaar verder wilt gaan ondanks de buitenechtelijke relatie).

Authored by: Celine

Geef een reactie