Burberry Prorsum Cape Coat

Het is officieel herfst en dat betekent dat we bepaalde kledingstukken sowieso weer mogen dragen. Zeker nu alles weer in volle gang draait, moeten we elke dag weer de deur uit. Wat voor jas of jacket draag je dan om warm te blijven en er fashionable uit te zien?

De nieuwe Burberry Prorsum Cape Coat is de Fall jas van 2014. Hopelijk worden er nog look-a-likes van gemaakt, want dit juweeltje kan elke herfst en winter weer goed van pas komen. Of het nou voor binnen of buiten is, maakt niet uit. Dit is de jas waar je in gezien wilt worden. of je het nou een jas, een deken of een cape wilt noemen, ook dat maakt niet uit.

Burberry staat bekend om de perfecte pasvorm voor trench coats. Ook de beige/zand kleurige kleur hebben ze mee. Deze jas/cape is weer een nieuwe aanwinst voor de hele collectie en het merk.

We zagen er al verschillende sterren in lopen. Wat leuk is aan deze cape is, is dat de initialen van de persoon erop staan. Sarah Jessica Parker heeft er SJP opstaan, Cara Delevigne CJD, Olivia Palermo OP, etc. Super chique staat het en ook nog eens personalized. Helemaal leuk naar onze mening! Wij hopen in ieder geval dat er goedkopere versies van komen.

SPL840915_018 Olivia Palermo going to a photo shoot FFN_IMAGE_51512399|FFN_SET_60083179 2014172_469285467_49b_0006_Celebrit

 

 

Geef een reactie