cake versieren

Wat is er nu leuker dan shoppen en lekkere dingen eten? Eigenlijk bijna niets. Ik vind het super leuk om zelf een cake of een taart te bakken en hem dan helemaal te versieren. Soms duurt het even iets langer dan de andere keer, maar het gaan echt niet alleen maar om het resultaat. Het is gewoon leuk om het te doen.

Soms is het gewoon zonde om de cake dan op te eten, zo leuk ziet hij er dan uit. Sommige taarten zijn niet een super lekker, maar ze zien er dan wel prachtig uit. Hier onder staan een paar leuke kleine taartjes of cakejes die er mooi versierd uitzien. Het lijkt moeilijk, maar het is gelukkig niet zo!

Deze cake ziet er toch echt heel erg leuk uit! Het ziet er vast heel moeilijk uit, maar dat is het niet. Je moet gewoon een paar platte cakes maken waar je een flesje kleurstof door heen doet. Daarna kun je ze op elkaar plakken met vloeibare suiker en dat ziet het er zo uit! Het is heel erg leuk om deze taart voor een verjaardag te maken.

Deze schattige cakejes zien er van zich zelf niet eens zo speciaal uit, wel lekker maar niet speciaal. Het leuke van dit cakeje is eigenlijk het vormpje waar hij in zit! Een leuk panter printje kan dus wonderen doen, ook bij eten. Zo heb je nog eens een modieus cakeje.

Ook hier is het vormpje heel erg leuk, maar het cakeje zelf is ook erg leuk versierd. Er zit een lekkere boter met suiker laag over heen. Je kunt deze laag makkelijk zelf maken. Er zit ook nog eens een schattige bloem op. Dat maakt het plaatje helemaal af! Dit is een leuk cakeje voor een high tea.

Chocolade met rood fruit ziet er altijd zo aantrekkelijk uit. Deze heerlijke chocolade taart is makkelijk afgemaakt met frambozen. Het is simpel maar daardoor niet minder lekker!

Als je niet iets op de taart wilt doen, dan stop je er toch gewoon iets in!

Een potje met gekleurde balletjes doet wonderen zoals je ziet. Iedereen heeft dit wel in huis en je kunt er erg leuke dingen mee doen!

weheartit.com

Authored by: Redactie