Campaign: Lily Collins voor Barrie Knitwear

Het is nog lang geen lange, dikke truienweer, maar het merk Barrie Knitwear komt al met zijn nieuwe campagne. In deze nieuwe campagne zie je niemand minder dan de Amerikaanse actrice Lily Collins. We kennen Lily Collins natuurlijk van films zoals Mirror Mirror en Abduction. De actrice is de dochter van niemand minder dan Phil Collins en is het Hollywood glamour life dus wel een beetje gewend.

Lily Collins wordt ook vaak gevraagd als model door haar opvallende verschijning. Ze heeft wenkbrauwen waar menig vrouwen jaloers op zullen zijn en een stel wimpers waar je u tegen zegt. Ze is pas 25 jaar en is al het gezicht van Lancome geweest. Nu zien we Lily Collins poseren voor niemand minder dan Karl Lagerfeld and she looks absolutely stunning!

Haar prachtige wimpers en wenkbrauwen komen prachtig naar voren in de reeks foto’s. We vinden Lily Collins wel wat weg hebben van het stijlicoon Audrey Hepburn, en laat dat nou ook haar stijlicoon in real life zijn. Bekijk de nieuwe campagne van Barrie Knitwear fall collection hieronder!

lily-collins-barrie-knitwear-2014-3 lily-collins-barrie-knitwear-2014-2 lily-collins-barrie-knitwear-2014-1