Candice Swanepoel voor Max Factor UK

Het 25-jarige Victoria’s Secret model Candice Swanepoel laat zich een keer van een haar donkere kant zien in de commercial van Max Factor UK voor hun nieuwe mascara.

Het Zuid-Afrikaanse model weet hoe ze moet schitteren als een Angel tijdens de Victoria’s Secret Shows elkaar. Vaak zien we daar lichte kleuren en alleen met kerst of voor speciale collecties zien we donkere kleuren. Dan nog weet ze hoe ze moet stralen. Zo ook nu, maar dan net even anders. De is het gezicht van de nieuwe mascara van Max Factor: Excess Volume.

Wat we van Candice zijn gewend, zijn haar blonde losse haren en heel veel bloot. Maar in de comercial van Max Factor draagt een zwarte jurk dat achter haar vele meter stof laat zwieren met veren op de schouders en zien we bruin haar dat strak naar achter is vast gezet in een hoge staart om zo haar blauwe ogen nog meer te laten spreken. De nieuwe mascara van Max Factor zou voor oneindige volume moeten zorgen. Meestal gebruiken nepwimpers voor zulke reclames. Bij Candice zien we dat gelukkig niet terug en zien we haar eigen gewone wimpers. Mooi volle en lange wimpers.

De veren op haar schouders geven nog iets van het Angel gevoel vrij. Ook in de scene dat ze loopt, is de VS model te bekennen. het decor van de ad is een hotel waar ze zoekend in dwaalt en ze de camera haar laat volgend.