Cara Delevingne heeft een nieuwe baan

We weten van Cara Delevingne dat ze van veel markten thuis is. Haar ‘eerste’ baan is natuurlijk dat ze een model is. Maar zoals we hebben gezien in de samenwerking met Pharrell voor Chanel kan ze ook nog eens prachtig zingen. Maar dat zal nu veranderen: Cara mag zich vanaf nu namelijk ook redacteur noemen.

En dat is niet bij zomaar iemand of iets. Ze is aangenomen bij de Love Magazine. Waar Kim K nu op te zien is. Ze heeft officieel de titel contributing editor gekregen en dat natuurlijk door haar geweldige, levendige persoonlijkheid. Katie Grand de editor in chief van de Love Magazine: “I’ve always known that Delevingne is an exceptionally bright, sharp and hilarious young woman. That’s why I was so keen to let her have this chance to exercise her skills as a journalist and writer. And she has proven herself to be a fearless interviewer, never afraid to ask all the questions we want to know the answers to.”

Vanaf 9 februari ligt de nieuwe uitgave in de winkels. Hierin kan je dus de eerste bijdrage van Cara bewonderen. Ze zou hiervoor dus iemand geïnterviewd hebben en wij denken dat dit Kim Kardashian is geweest. De reality ster deelde eerder al een foto van zichzelf met gebleekte wenkbrauwen en Cara aan haar zij. Ze kondigde eerder al een geheim project aan met Cara en Katie. We kunnen al raden wat het dus geweest is. Hieronder kan je de foto’s zien Cara en Kim.