Cara Delevingne voor John Hardy

We love Cara. En dat is maar goed ook want het Britse topmodel is niet meer weg te denken uit de mode- en modellen wereld. Bijna elke week komt Cara wel in het nieuws met een nieuwe campagne, een spraakmakende foto of met een nieuwe gekke tattoo (bacon op haar voetzool bijvoorbeeld). We moeten eigenlijk nog  bijkomen van het feit dat vorige week bekend werd dat Cara Delevingne in de verfilming van Paper Towns gaat spelen, maar daar is geen tijd voor want Cara straalt weer in een nieuwe campagne.

Op 27 juni waren er al backstage foto’s te zien van John Hardy’s nieuwe collectie met Cara Delevingne als model. John Hardy is een sieraden merk met handgemaakte items met Aziatische invloeden. De nieuwe campagne van dit sieradenmerk is geschoten op Bali. In de backstage shots zie je Cara Delevingne poseren in de zee, op een strand met vulkanisch zand en in zwembaden. Fotograaf Sebastian Faena volgt Cara het water en de modder in om zo het perfecte shot te krijgen.

In de nieuwe campagne beelden zijn veel zilveren en gouden sieraden te zien. De armbanden krullen om Cara’s polsen alsof ze geïnspireerd zijn op slangen of draken. Draken zijn typerend voor Aziatische landen en dit mythische figuur is dan ook veel terug te zien in de nieuwe sieraden.

Bekijk hieronder de campagne foto’s en de backstage foto’s van Cara Delevingne voor John Hardy.

cara cara1

cara2

cara3

cara4

cara5

cara6

cara7

 

 

 

cara8

cara9

cara99

cara999

Bron: John Hardy