Carmen Dell’Orefice x Harper’s Bazaar Thailand

Carmen Dell’Orefice, ze is inmiddels 83 jaar oud, maar nog volop bezig met haar modellen carrière.

Carmen Dell’Orefice is al bijna 7 decennia aan het werk, maar ze is nog volop bezig met haar modellen carrière. Ze is uitgeroepen tot het oudste werkende model ooit. Ze verscheen voor het eerst op 15 jarige leeftijd op de cover van Vogue en sindsdien is ze model. Naast dit is ze ook nog eens actrice, ze verscheen in films als The Guru en Celebrity. Zo was ze laatst te zien in een advertentie van El Libro Amarillo, El Palacio de Hierro en verscheen ze in het magazine Deep Breeding.

Ze is te zien op de september uitgave van Harper’s Bazaar Thailand. Terwijl ze poseert voor de fotograaf Natth Jaturapahu laat ze haar volop haar elegante blikken zien. Ze draagt onder andere kleding van Givenchy, Carolina Herrera en The Row gestyled door Yoshihiro Hidaka. Ze heeft ook een uitgebreid interview gedaan voor deze uitgave.

Terwijl ze purge elegantie uitstraalt in elk beeld, laat het model zien dat echte schoonheid tijdloos is. Zagen we er allemaal maar nog zo goed uit op ons 83ste.

Omdat deze uitgave van Haper’s Bazaar uit Thailand komt zal hij alleen te vinden zijn in Thailand. Maar wij hebben hieronder de foto’s van de cover en het interview.

carmen-dell-orefice-2014-photoshoot01 carmen-dell-orefice-2014-photoshoot03 carmen-dell-orefice-2014-photoshoot04 carmen-dell-orefice-2014-photoshoot05 carmen-dell-orefice-2014-photoshoot07 carmen-dollorefice-bazaar-thailand-cover-2014

Geef een reactie