casual kleding

Casual kleding is gewone aller daagse leuke kleding. De meeste mensen vinden het moeilijk om een leuk setjes samen te stellen. Dat komt omdat je meestal altijd de zelfde setjes draagt. Het is ook wel eens een keer leuk om setjes door elkaar te dragen! Het combineren van casual kledingstukken is namelijk heel erg leuk!

Hier onder staan een paar leuke setjes en combinaties van casual kledingstukken. Al deze setjes zijn super makkelijk, dus je kunt zelf snel aan de slag! Combineren is namelijk vele makkelijker dan je denkt, vooral met casual kleding.

Als je een gekleurd shortje aan trekt met een  mooie blouse en leuke sieraden, heb je al heel erg snel een casual setje met veel uitstraling. Een felle kleur is wel erg leuk. Deze lente zijn neon kleuren helemaal in de mode, maar je kunt natuurlijk ook een diep rode kleur nemen zoals hier boven.

Er zijn ook casual setjes met een stoere look! Zwarte laarsjes met stoere spijkerbroekjes en leuke hemdjes passen goed bij elkaar. Gouden of zilveren sieraden passen erg goed bij zwart en blauw. Bij een spijkershort kun  je eigenlijk alles dragen. Daarom is het zo handig om er eentje te hebben.

Een hoge rok met een gekleurd hemdje en leuke hakken kan ook heel erg casual staan. Zo iets zou je ook naar je werk aan kunnen trekken, maar door net even iets anders toe te voegen aan deze outfit is hij heel erg casual. Er zijn heel erg veel combinaties mogelijk met rokjes en hemdjes. Combineer er dus lekker op los!

Sneakers zijn altijd handig om te hebben, vooral All Stars. All Stars passen overal bij en ze staan heel erg casual. Roze All Stars zijn heel erg vrolijk en lente achtig. De  witte versie is ook heel erg mooi.

Een dun truitje is altijd handig om te hebben, en het past altijd bij een casual outfit. Grijs vind ik vooral een erg mooie kleur voor een truitje. Daar passen namelijk veel andere kleuren bij zoals oranje en geel.

weheartit.com

Authored by: Redactie