Celebrity parfum

Er zijn celebrities die gaan acteren, mode ontwerpen of model staan voor grote namen, maar ook veel celebrities kiezen voor de beauty wereld. Wanneer je in een winkels zoals Douglas of Ici paris XL rondloopt zal het je opvallen hoeveel celebrities een eigen parfum hebben. Veel van deze parfums ruiken goed, maar er zijn ook een paar parfums bij die bewijzen dat een hit in de muziekwereld niet garant staat voor een hit op het gebied van beauty.

Om ervoor te zorgen dat jij niet bij de kassa aankomt met een van deze parfum missers hebben we een lijstje opgesteld met de lekkerste celebrity parfums.

parfum

 

Christina Aguilera – Christina Aguilera ‘€19,62 voor 15 ml
Een echte gouwe ouwe onder de celebrity parfums is deze van Christina Aguilera. Ondanks dat Christina nog veel meer geuren aan haar parfumlijn heeft toegevoegd blijft deze parfum met topnoten van pruimen en perzik en een basis van sandelhout en witte muskus onze favoriet.

 

parfum1

 

Katy Perry – Killer Queen €17,50 voor 15ml
Dit sensuele parfum van Katy Perry heeft als topnoten bosvruchten, pruimen en bergamot, het hart bestaat onder andere uit jasmijn en fragipani. De basis van de geur bestaat uit praline en patchoeli. Killer Queen is een zoete geur en wordt af en toe vergeleken met Flower Bomb van Victor & Rolf.

 

parfum2

 

Sarah Jesscia Parker – Lovely €47,90 voor 100ml
Deze parfum van Sarah Jessica Parker is op heel veel website enorm goed beoordeelt. Lovely is een bloemige geur en bevat geurnoten zoals lavendel, patchoeli, orchidee, muskus en appel.

 

parfum3

 

Britney Spears – Fantasy €33,17 voor 100ml
Ook zangeres Britney Spears heeft haar eigen parfum op de markt gebracht. Haar geur Fanatasy ruikt onder andere naar witte chocola, cupcakes, kiwi en rode lychee.