Chanel Cruise 2015 met Joan Smalls en Hudson Kroenig

Chanel heeft voor haar 2015 Cruise collectie voor de modellen Joan Smalls en Hudson Kroenig gekozen. Op het eerste gezicht een opmerkelijke combinatie, Joan Smalls is een Puerto Ricaanse supermodel met een exotisch uiterlijk, Hudson Kroenig is de blonde muze van Karl Lagerfeld. En hij is nog maar zes jaar oud. Toch passen ze verrassend goed bij elkaar!

Beide modellen hebben een indrukwekkend portfolio opgebouwd de afgelopen jaren. Ja, ook de zesjarige Hudson Kroenig. Op 1-jarige leeftijd werd hij al gefotografeerd voor de Duitse Vogue, toen hij twee was liep hij hand in hand met zijn vader over de catwalk op Paris Fashion Week en op vierjarige leeftijd had dit knulletje als shoot gedaan voor Dolce & Gabbana en Fendi. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is mag hij nu ook nog een fotoshoot met Chanel aan dit rijtje toevoegen. Joan Smalls liep voor Victoria’s Secret, was te zien in een videoclip van Beyoncé, stond model voor onder andere Gucci, GAP, Versace en Calvin Klein. Ook werd ze door models.com gekozen als #1 model in 2012.

In de Cruise campagne van Chanel zijn deze grote namen in de modewereld samen te zien terwijl ze nieuwste trends showen. Joan Smalls draagt outfit met veel verschillende kleurencombinaties en veel details op de kleding terwijl Hudson juist te zien is in meer simpele witte en bruine pakken.

chanel5

chanel4

chanel3

chanel2

chanel1